1:a pris i affiliatetävling med löshår

Idag fick jag ett glatt meddelande från Adrecord & Glamaholic om att jag hade vunnit första pris i deras affiliatetävling. Tävlingsperioden var den 1 mars – 31 april och det gällde att generera flest sales till Glamaholic.

Jag passade på att bygga en ny sajt om löshår och hårförlängning och fick därmed lära mig en hel del om Clip On löshår och det enorma suget som finns efter billigt löshår.

Löshår och hårförlängning

Vad vann jag?

1:a priset gav mig 500 riksdaler att handla produkter från Glamaholics webbutik. Dem säljer inte enbart löshår utan även schampo, balsam och allt annat som behövs till håret. Själv brukar jag blunda när jag väljer schampo i ICA-butiken, så presentkortet ger jag bort till min hustru.

3 reaktioner till “1:a pris i affiliatetävling med löshår”

  1. Haha, den tanken slog mig också Jon, men jag tror det skulle se konstigt ut. Det var visst en eller ett par som körde med det förra året 😉

Kommentarer är stängda.