Crazy 2 – Mattor

Crazy Week dag 2: Resultatet av denna dag mynnade ut i sajten orientaliskamattor.se en liten sajt om, ja just det: mattor. Jag köpte denna domän för snart ett år sedan och har känt att jag måste göra något med domänen. Nu blev det början till en liten mattguide.

Jag gillar handknutna mattor, dem är vackra och vi har flera stycken i vårt hem. Dem håller en livstid eller två, så det är en bra investering till hemmet.

Då Basse har städvecka denna vecka så passar jag på att påminna honom samt tipsa om hur han ska dammsuga vår matta på kontoret. 😛

Basse har även gjort klar Crazy Week dag två med sin nya sajt: Slipsfluga och jag måste bara lägga upp hans helsköna video om hur man knyter en slipsknut.

Bra jobbat Basse! Dagens projekt kommer handla om en av mina laster.

2 reaktioner till “Crazy 2 – Mattor”

Kommentarer är stängda.