Sju skäl till att besöka en konferens

I samarbete med Azdesign.se

Jag brukar försöka åka på en eller ett par SEO/affiliate-konferenser per år. Detta för att framförallt hålla mig uppdaterad kring de senaste teknikerna och eventuella förändringar i Googles sökalgoritm.

Varför ska man besöka en affilitekonferens?

1. Du får inspiration och nya idéer till hur du kan arbeta med dina sajter.

2. Du får möjligheten att träffa och nätverka med människor som är intresserade av samma saker som du själv. Att träffa dessa är inte bara inspirerande utan det skapar även möjligheter att hitta samarbeten i olika projekt.

3. En konferens kan hjälpa dig att återfå ditt fokus för arbetet.

4. Det är en bra möjlighet att träffa gamla och nya vänner.

5. Att vara med på en affiliatekonferens kan hjälpa till att öka din produktivitet när du är tillbaks till jobbet.

6. Du får möjligheten att träffa experter och kontaktpersoner från olika nätverk, ansikte mot ansikte. Många som du tidigare bara haft kontakten via mail har du nu möjligheten att träffa live.

7. Du kan lära dig aktuella tekniker och strategier som funkar för andra affiliates.

Vikten av tillgång till bra möbler under en föreläsning.

Under en affiliatekonferens hålls det mängder av föreläsningar kring olika ämnen. Det kan röra speciella SEO-tekniker eller konverteringsoptimering. En föreläsning brukar normalt vara 45-60 minuter. Efter att ha suttit stilla under en stor del av dagen så blir man rätt stel i ryggen. Då är det ju bra om konferensmöblerna håller hög kvalitet.

Ett företag som erbjuder ett brett sortiment konferensmöbler är AZ Design. De säljer även inredning för offentlig miljö som restauranger, caféer, hotell och företag. Deras stolar till konferensmiljö är så pass bekväma att man som besökare orkar sitta ned under hela konferensen. Hos dem hittar man både fällbara och stapelbara stolar.

Så om du planerar att anordna en konferens under 2020 så är en rekommendation att skaffa sköna möbler för konferensdeltagarna att sitta på. Du hittar som sagt möbler till konferenser hos AZ Design. Det ger dig möjlighet att snabbt och enkelt kunna möblera för olika sorters evenemang.

Hoppas att vi syns på nästa affiliatekonferens!