Vinst i affiliatetävling – skärmflyg

Jag fick ett trevligt mail från Live it om att jag vunnit ett tandemskärmflyg i Stockholm under 2011.

Grattis Tomaz!
Presenteraren.se har vunnit ett ”Tandemskärmflyg” i Live its oktobertävling i samarbete med Tradedoubler. Tävlingen riktade sig enbart mot de affiliates som inte hade någon tidigare Live it försäljning under september men lyckades öka sin omsättning mest under oktober vilket du lyckades bäst med. Ett stort tack för en superbra insats under oktober!

Live it säljer upplevelser i form av värdebevis som paketeras och levereras i en snygg presentbox. Både privatpersoner och företag har möjligheten att ge vänner, familj eller anställda upplevelser som de aldrig kommer att glömma. Som kund har du möjlighet att välja och vraka ur ett stort och högkvalitativt utbud; allt från aerobaticflygning till spabehandling och vinprovning.

För ett par dagar sedan kom vinstbeviset på brevlådan.

Ärligt talat så hade jag missat tävlingen, men fick 2 försäljningar av upplevelser under oktober vilket räckte till seger denna gång.

Så en varm sommardag under 2011 är det tänkt att jag ska ge mig upp i luften med skärmflyg – håll tummarna för att jag kommer ner igen!

11 reaktioner till “Vinst i affiliatetävling – skärmflyg”

  1. Stort grattis! Tanken var att jag skulle hoppa fallskärm när jag fyllde 18, men icke. Jag fegade ur!

  2. Tack.
    Det är inte för sent än, Nabil. Jag tror 2011 kommer vara året då alla internetmarknadsförare kommer att ge sig upp i luften. 🙂

  3. Grattis!! Jag fick ett fallskärmshopp när jag fyllde 30 som inte blev nyttjat då pga dåligt väder. Det har nog varit dåligt väder sen dess när jag tänker på det…

  4. Grattis! Själv vann jag ett live it presentkort på en stridsflygplansflygning i en pokerturnering för nån månad sen. Även det beger sig under sommaren 2011 🙂

Kommentarer är stängda.