Artisteer – skapa snygga mallar till WordPress

Artisteer är ett program som jag använder i min verksamhet och som jag verkligen vill rekommendera till er som bygger webbsajter med hjälp av WordPress, Joomla eller Drupal.

Med hjälp av detta program kan man snabbt få fram en proffsig design till sina bloggar/hemsidor. Man experimenterar sig fram med färger & typsnitt, väljer utseende på menyer, bakgrunder och övrig sidlayout. Det är förvånansvärt enkelt att skapa en snygg WordPressmall på väldigt kort tid.

Hur du skapar en WordPressmall med Artisteer:

Jag har köpt den billigare varianten av Artisteer 2.3 för $49.95 vilken fungerar utmärkt då jag bygger designer för WordPress. Om man väljer att istället köpa den dyrare standardversionen för $129.95 så får man förutom ett större utbud av fonter och färger, även möjligheten att bygga mallar och teman för Drupal och Joomla.

Exempel på webbsajt byggd med Artisteer

Ett exempel på en sajt jag nyligen byggt, och där jag använt Artisteer, hittar du här. På sajten marknadsför jag olika företag som erbjuder tandblekning för hemmabruk som är rätt så populärt. Själva skapandet av designen tog mindre än 30 minuter, och den blev rätt bra tycker jag själv. Det ska dit lite mer innehåll innan sajten är komplett och sedan blir det full fart.