Att anlita en flyttfirma i Stockholm

Planerar du att flytta? Kanske ska du flytta för första gången?
Om du flyttar till eller ifrån Stockholm så är du inte ensam om det. Under 2018 gjordes det 34,175 inrikes inflyttningar till Stockholms län och 34,198 stycken inrikes utflyttningar.
Under 2019 var flyttsifforna 32,843 inrikes inflyttningar och 33,826 inrikes utflyttningar till och från Stockholms län. (Källa).

Att anlita en flyttfirma i Stockholm

En bra flyttfirma i Stockholm är Excellent Moving. Om man ska anlita en flyttfirma när man ska flytta så är ett bra sätt är att kolla vad tidigare kunder har sagt om företaget. Om man går in på Reco.se och kollar vad Excellent Moving´s kunder skriver så är det varma rekommendationer och positiva utlåtanden. Några av deras kunder skriver bl.a:

“Punktliga, snabba, effektiva och trevliga.”

“Professionella & trevliga flyttkillar.”

“Mycket nöjd, allt gick smidigt, trevlig personal.”

“Punktliga, effektiva och bra kommunikation.”

Vilka tjänster erbjuder flyttfirman Excellent Moving?

De tar sig an följande tjänster:

  • Bohagsflytt
  • Flyttstädning
  • Återvinning
  • Magasinering
  • Pianoflytt
  • Packningshjälp

Få hjälp med att packa inför flytten

En av de tråkigaste sakerna med en flytt är ju att packa ner allt i flyttkartonger. Som tur är så är det en tjänst som Excellent Moving erbjuder sina kunder. Med deras långa erfarenhet av flyttar så packar de ner dina saker på ett tryggt sätt så att alla dina saker är hela när de kommer fram. Är det så att du ändå vill packa ner dina saker själv så har de material som är bra att packa i.

Packa inför flytten

Få hjälp med att slänga saker inför flytten

Kanske har du en hel del saker som skulle behövas slängas innan du flyttar? Ett fullt källarförråd eller vind med gamla överblivna grejer? Excellent Moving tar hand om och återvinner dina saker, allt för miljön.

Få hjälp med uppsättning och montering

När du och alla dina flyttkartonger är på plats i ditt nya hem så erbjuder de även hjälp med montering och uppsättningar. Detta är en tjänst som verkligen underlättar, då man oftast har så mycket att tänka på efter en flytt. Skönt då att kunna få hjälp med att montera upp lampor, hyllor och skåp i sitt nya hem.

Lycka till med flytten!