Canvastavlor med eget motiv

Nuförtiden tar de flesta många fotografier med sin mobiltelefon. Man lagrar sedan sina bilder i mobilen eller i någon av alla de molntjänster som finns. Men sina allra bästa bilder bör man göra något bra och kul med, som exempelvis göra en tavla av dem.

Canvastavlor med eget motiv
Canvastavlor med egna motiv blir en vacker inredningsdetalj i hemmet.

Så här skapar du en personlig canvastavla med eget motiv:

Att från sina fotografier skapa en personlig canvastavla är faktiskt väldigt enkelt. Hos Bestcanvas.se börjar du med att ladda upp det fotografi du vill använda för din tavla. Jag har här valt en bild på vår hund Citrus, när hon busar i gräset. Uppladdningen att fotografiet till BestCanvas sker blixtsnabbt och när bilden är på plats kan du enkelt flytta motivet och zooma in/ut så du får bilden precis som du vill ha den.

Canvastavla på vår hund

Du väljer sedan vilken storlek du vill att canvastavlan ska ha. Genom att välja att ladda upp en högupplöst bild så har du möjlighet att välja större storlekar på din tavla.

Nästa steg är att välja vilken ramtjocklek du önskar till tavlan. 2 cm är standard men man kan lyxa till det med 4 cm om man vill ha en liten tjockare ram.

Steg 3 är att välja kantalternativ, som är den effekt som blir när du ser canvastavlan från sidan, på kanten. Här finns fem olika val: Utsträckt, Invikt kant, Speglad, Svart eller Vit. Du väljer den effekt du vill ha genom att bocka för den valda rutan.

Steg 4 är Bildeffekt om du vill ha tavlan normal eller lite retro i Svart & Vit.

Du väljer sedan om du vill ladda upp fler bilder och skapa fler canvastavlor innan du går vidare till Kundvagnen & Kassan och avslutar köpet.

Spara dina sommarminnen som en tavla

Så passa på att gör något av dina bästa sommarminnen. Använd de vackra bilder du har tagit från cykelturen med vännerna eller skogsutflykten med familjen och gör personliga canvastavlor av dessa.


Att ha sina bästa minnen på väggen där man alltid kan se dem och minnas.

Snygga munskydd

BestCanvas har även en annan spännande produkt i sitt sortiment som är värt att berätta om, nämligen CUSTOMASK® munskydd. Det är ett munskydd som du själv designar med ett eget foto eller en färdig design. Masken består av två lager av Oeko-Tex-certifierat tyg.
Det är en justerbar mask, vilket innebär att en storlek passar alla. Ytterligare en fördel är att masken är maskintvättbar upp till 60 grader.


Designa ditt eget munskydd

Köp en canvastavla eller munskydd med rabattkod

Denna rabattkod ger dig 10% på hela sortimentet hos BestCanvas.se: TOMAZLAVEN10

Ha en fortsatt fin sommar!