Att inreda ett tonårsrum med posters

Min dotter Kajsa är 15 år och har precis slutat högstadiet. Till hösten börjar hon gymnasiet och har sökt in till Estetiska programmet med inriktning Bild & Formgivning.

Kajsa började bli sugen på att ändra om lite i sitt rum och vi hade pratat lite om vad hon ville ha på sina väggar. I samband med det blev jag kontaktad av Dear Sam som säljer snygga posters och tavlor online.

Miljöansvar

Miljön är något som är mycket viktig för Dear Sam. Deras produkter trycks på papper som är miljömärkt med FSC (Forest Stewardship Council) för ansvarsfullt skogsbruk. Deras tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av affischerna är miljömärkt med Svanen. Till och med förpackningarna för tavlorna är miljöcertifierade med FSC MIX certifikat. Det är såklart något som man som kund tycker är väldigt bra.

Rabattkod/Kampanj:

Dear Sam har just nu en kampanj som ger 25% rabatt på posters.
Om du uppger rabattkoden: TOMAZ10 så får du 10% extra rabatt när du handlar posters. Rabattkoden fungerar även för ramar och posterhängare.
Rabattkoden är giltig 23/6-30/6-2020.

Val av posters

Kajsa gick igenom Dear Sam´s hemsida och produktutbud och fastnade för tre posters som hon gärna ville ha i sitt rum. Det blev:

  • Pastel Botanic 3
  • Pastel Botanic 4 – samt
  • Woman With A Parasol By Monet

Hon valde tre vita ramar som skulle passa bra ihop med dessa posters.

Efter ett par dagar kom de här snygga paketen med posten:

Vi packar upp!

Alltid lika spännande att öppna paket 🙂
Allt är på plats från Dear Sam, så här såg det ut när vi packade upp:


Pastel Botanic 3


Woman With A Parasol By Monet


Pastel Botanic 4


3 vita ramar

Vi ramar in!

Enkelt att rama in dessa posters. Så här blev resultatet efter inramningen:

Slutresultat

Kajsa är supernöjd med sina nya inramade posters. Här är slutresultatet av uppsättningen. Vi har ställt tavlorna på en tavellist för man enkelt ska kunna flytta runt tavlorna om man vill inreda om.