Crazy 4 – Internetbutik

Att starta en egen internetbutik är det många som är sugna på. Detta har jag tagit fasta på och under dag 4 av Crazy Week la jag upp sajten som handlar om att starta en internetbutik.

Jag drev själv en internetbutik en gång i tiden, där jag sålda oljemålningar till kunder som skickade in sina fotografier. Tavlorna målades av duktiga konstnärer i Kina och fraktades med flyg hem till Sverige där jag skickade ut dem till kund med Posten. Leveranstiden var drygt 4 veckor, och kunden hade möjlighet att komma med önskemål om förändringar på tavlan under tiden den målades. (Jag mailade ut bilder på hur tavlan såg ut tills att kunden blev nöjd). Nog talat om internetbutiker.

En som gillar att e-handel är Basse, men han gillar att resa ändå mer. Därför har han under torsdagen (Crazy 4) snickrat ihop sajten Ut och fara, som handlar om resor.

Basse säger att: -“Hemma bäst, men borta är också bra!“, och det har han ju rätt i.

En kommentar till “Crazy 4 – Internetbutik”

  1. Ska bli intressant att kolla in! Jag är själv i stadiet att starta en e-butik så ska bli kul att läsa. Btw, tufft att göra en crazy week – måste jag också testa på!

Kommentarer är stängda.