Crazy 5 – Hårvård

Äntligen fredag. Crazy Week avslutas med dag 5 och sajten Tjusig.com, som presenterar produkter inom hårvård, exempelvis produkter för dig som har lingat hår, tjockt hår eller som lider av håravfall. Sajten är uppbyggd med hjälp av datafeeds och produkterna som presenteras säljs hos Fixatilldig.

Därmed är Crazy Week-43 avslutat. Tack till er som följ med på denna galna vecka.
Trevlig helg!

11 reaktioner till “Crazy 5 – Hårvård”

  1. Smidigt. Vilket plugin och affiliatenätverk använder du för att automatiskt hämta och publicera informationen? Det vore otroligt smidigt för min sajt billigalaptops.se

  2. Nätverket är jag använt är Xmart.se som erbjuder feeds för det här programmet, det ligger även hos Adtraction. Scriptet för att publicera informationen har jag fått av en god vän, så det finns inte publikt, tyvärr.

  3. Tråkigt att veckan redan är över! Har varit roligt och följa den och se vilka nya sajter du skapat. Kanske blir mer sånt här i framtiden?

  4. Hittade just hit, och man får ju säga att man blir imponerad direkt. 5 sajter på 5 dar är ingen picknick, kul grej! Borde kanske göra ngt liknande faktiskt…

  5. Imponerande produktivitet! Hur många domäner driver du samtidigt? Lägger du ner sidor efter hand om du märker att de inte blir lönsamma?

  6. @Björn – alldeles för många 🙂 Ca. 300 med innehåll på. Ja jag försöker plocka bort dem som inte är lönsamma och som inte kan använda som länkkraft till andra projekt.

  7. Ja, jag har funderat på det. En kollega föreslog mig samma sak för ett par månader sedan. Vad ser du själv som de största fördelarna med detta?

Kommentarer är stängda.