Crazy Week 43-2010

Denna vecka är härmed officiellt döpt till Crazy Week – 43.

Vad innebär Crazy Week?
Crazy Week innebär att jag ska bygga en sajt varje dag hela veckan, måndag-fredag, dvs 5 nya sajter. Tanken är att använda domäner som jag har ligger och skräpar, få upp lite innehåll på dem och få dem indexerade. Efter att detta första steg är taget så är det lättare att bygga vidare på dem och utveckla dem till bättre sajter.

Vilka är med?

Det är inte bara jag som kör denna galna vecka. Även grabbarna Nicklas Johansson och Sebastian “Basse” Bergman från mitt kontor är med, så det kommer produceras sajter under hela veckan härifrån. Räkna med att det kommer gå åt en hel del kaffe, RedBull och Pepsi Max under denna vecka. Jag kommer presentera sajterna här på bloggen, varje dag. Nu kör vi!

15 reaktioner till “Crazy Week 43-2010”

 1. Lycka till! Ska bli intressant och se vad du gör för sajter. Borde själv ta tag i några domäner som skräpar och se till att jag tjänar in domänkostnaden innan de ska förnyas. 🙂

 2. Kul idé. Själv så kom jag igång och lanserade 7 sajter samma vecka som domänrean tog slut men sedan kom annat emellan. En Crazy Week låter dock som en klockren idé och jag hoppar på. Det blir dock inte inlägg varje dag – men en veckosammanfattning av projektet kommer bli av. 🙂

 3. @Olof – tackar.

  @Kim – det är bara att du hänger på den här veckan 🙂

  @Basse – det blir det, kul att få lite gjort.

  @Stefan – vad kul att du hänger på. Ska bli spännande att se vad du hittar på 🙂

  @Jonny – fint, alltid schysst om du kan hitta fram bra annonsörer till projekten.

 4. Pingback: Första sajterna från domänrean
 5. Ja, varje domänrea är en svår frestelse för oss “domänpundare”.

  Tanken med Crazy Week var att få upp innehåll på en del av mina domäner som ligger oanvända och så gick jag ändå och registrerade 3 nya domäner igår 🙂

 6. Kul idé!

  Jag körde igång något liknande samma vecka som CN domänrea och skapade 4 nya sidor.

  Nu har jag dock legat på latsidan, dags att ta tag i affiliatesidorna igen 🙂

 7. Jag har bestämt mig för att köra en så kallad Crazy Week nästa vecka. Detta då jag har höstlov 🙂

 8. Coolt Initiativ:) Detta är inspirerande! Jag har ett gäng med domäner, som ligger och skräpar. De skall absolut upp nu! Tack för pushen!

  Petter Hedman

Kommentarer är stängda.