Festlig affiliatetävling vinn en iPad

Jag har i ett par inlägg tidigare skrivet om olika vinster i affiliatetävlingar och jag tänkte här tipsa om en tävling som pågår nu och som sponsras av Partykungen.se
Under tre månader pågår en affiliatetävling hos Adrecord där den affiliate med flest sales under tävlingsperioden (29/3-29/6-2012) vinner den senaste versionen av iPad.

Jag kommer ställa upp i tävlingen, även om konkurrensen är hård, och har därför precis byggt klart min nya sida om maskeradkläder, där jag presenterar olika maskeradkostymer och maskeraddräkter för folk som ska gå på maskerad. Att klä ut sig och gå på maskerad är ju såklart väldigt roligt och jag hoppas att det ska kunna gå att sälja lite maskeradkläder till intresserade besökare. Till min hjälp använder jag Adrecords YourAd för att presentera 27 kostymer på varje banner, som ni ser på startsidan.

Partykungen säljer inte bara maskeradkläder utan även festartiklar, presenter och bartillbehör, så om du har en passande sida så tycker jag du ska ställa upp i tävlingen du också.

5 reaktioner till “Festlig affiliatetävling vinn en iPad”

  1. Lycka till! Sidan ser riktigt bra ut tycker jag.. Tänke fråga hur du läser in dina product feeds? Är det en plugin du använder eller är det ett feed som kommer direkt frånb adrecord?

  2. Tack, Peter.
    På den här sajten har jag använt Adrecords egna YourAd-banner, där man lägger in vilka produkter man vill visa.

    Hade faktiskt min första sale från den här sajten i veckan som gick, så programmet verkar konvertera väldigt bra *Tips*

  3. Bravo, du ligger redan 12:a på ordet maskeradkläder! Kanske släpper Google fram dig på förstasidan snart. Bra jobbat.

  4. Tack Callena.
    Ja, jag håller tummarna för att Google släpper fram mig så småningom. Är faktiskt lite förvånad av att maskerad är så populärt, sidan får väldigt många sökningar varje dag kring olika maskeradtermer.

Kommentarer är stängda.