Hitta aktuella Reor inom träning hos Jiroy

Hitta aktuella Reor inom träning

Idag är det Lucia och såklart har man redan börjat provsmaka på glöggen, lussebullarna och pepparkakorna. Under hela december månad lockas man av julgodis i alla dess former: knäck, fudge, marsipangrisar och chokladpraliner. Sedan kommer julborden med all den goda julmaten och vips så visar vågen på ett par extra kilon.

I januari kommer man på att ett bra nyårslöpte är att gå ner i vikt och kanske börja träna lite mer. Det är då det är bra om man vet var man hittar alla reor inom sport och träning. På sajten Jiroy.com hittar du över 300 butiker samlade och där listas alla aktuella rea-erbjudanden som finns just nu inom olika kategorier.

REA inom träning

Vi klickar oss fram i Jiroy´s meny och finner enkelt kategorin REA inom Sport & Träning. Här hittar jag i skrivande stund 8165 st erbjudanden om olika produkter relaterade till träning.


Här gäller det att passa på att köpa billig träningsutrustning när det är REA.

Oj, vad många erbjudanden tänker du. Ja, det är många erbjudanden och jag har därför plockat fram mina favoriter. Häng med…

Tomaz Topp-3 favoriterbjudanden inom sport och träning

Här kommer min lista över mina favoriterbjudanden inom träning som finns just nu hos Jiroy.com:

Plats 3. Yogamatta

På plats 3 hamnar denna underbart vackra yogamatta. Yoga är en skonsam träningsform som passar de flesta. Bra för både kropp och knopp. En yogamatta är såklart ett måste om man ska utöva yoga någorlunda seriöst och för att inte slita på knän och leder för mycket. Denna yogamatta (6mm Reversible Turquoise Lotus) är just nu nedsatt 15%, vilket är ett riktigt kap.

Plats 2. Proteinbars

All träning tar på krafterna och det gäller att hålla blodsockernivån på en bra niva 🙂 Med dessa smarriga proteinbars håller man motivationen uppe att köra ett hårt träningspass till. Dessa Barebells Vegan Bar Chocolate Dough 55g är just nu nedsatta med 21%. Perfekt som mellanmål mellan träningarna.

Plats 1. Crosstrainer

På plats 1 placerar jag crosstrainern. Ett verkligen bra träningsredskap som ger dig den allsidiga träningen du behöver. Denna crosstrainer (Crosstrainer XC-160i) är just nu nedsatt 30% vilket innebär att man sparar många tusenlappar om man slår till idag.