Hur man genomför ett lyckat företagsevent

Företagsevent

Det finns flera olika typer av företagsevent. Vissa är till för de anställda på ett företag, medan andra är till för kunder. Det kan också vara så att eventet är till för företagets samarbetspartners. Möjligheterna är alltså många. Du kanske inte på rak arm kan komma på några företagsevent, men om du ger det hela lite mer eftertanke är sannolikheten stor att du kommer komma på flera exempel.

Kickoff för alla på företaget

En vanlig typ av företagsevent är kickoffen. På många företag är det tradition att alla anställda åker i väg på en kickoff när ett nytt år börjar, eller efter att alla kommit tillbaka från semestern. Det går förstås att ordna en sådan tillställning på egen hand, men allt blir mycket lättare om du anlitar hjälp från en professionell aktör. Om du vänder dig till Magnet Events kan du få all den hjälp du behöver för att ordna den bästa kickoff företaget någonsin haft. Du får stor hjälp med planeringen av evenemanget, vilket är till stor hjälp. Det är inte minst viktigt när det handlar om ett stort bolag med många anställda. Då kan det vara krävande att sköta all planering, få ut alla inbjudningar och få till en bra struktur. Med Magnet Events blir det inte längre några problem. Du kan skapa planer som håller hela vägen från start till mål, och du kan se till att kickoffen genomförs på ett bra sätt. Oavsett om du vill ha en kickoff nära hemmaplan, med en dag där alla samlas för att få ny energi och för att ägna er åt teambuilding, eller om ni vill åka i väg till andra delar av landet för att ägna er åt energigivande aktiviteter i några dagar, är det en god idé att ta hjälp med evenemanget.

Julfest för anställda och partners

En annan typ av event som det också är en fördel att ta hjälp med är julfesten. Till en sådan tillställning är det vanligt att både anställda och samarbetspartners bjuds in. Tanken är att det ska bli en trevlig tillställning där alla kan bygga relationer, få ny energi och dessutom få uppskattning från arbetsgivaren. Alla som någon gång har arrangerat en julfest för ett företags räkning vet att det krävs mycket planering och en bra känsla för struktur för att det hela ska bli bra. Även där kan Magnet Events vara till hjälp. Förutom att du får hjälp med själva genomförandet, får du även tillgång till ett ypperligt planeringsverktyg. Det kommer att göra din vardag inför julfesten enklare, och det ökar också sannolikheten att tillställningen ska bli riktigt lyckad.

planera en digital konferens

Konferens för delar av företaget

Då och då är det vanligt att företag anordnar en konferens. Ibland handlar det om en stor tillställning, andra gången hålls den i mindre skala. Oavsett om det är en stor eller liten konferens som ska anordnas så krävs det en hel del förberedelser. Detta är också ett tillfälle då ett företag som Magnet Events kan vara till stor hjälp. Här kan du även få hjälp om du vill planera en digital konferens, vilket ju är väldigt vanligt nu i covid-tider. Du väljer själv upplägg och antal deltagare, och du får tillgång till en rad användbara mallar med snygg layout. Naturligtvis får du också tillgång till de utmärkta planeringsverktyg som gör att det blir enkelt att se vilka som ska bjudas in, vilka som tackat ja, vilka föreläsningar som kommer äga rum och vilka ämnen som ska avhandlas. En konferens är en viktig tillställning för väldigt många. Det är ett tillfälle då det går att få ny energi, samtidigt som det ger ökade kunskaper och ett bra tillfälle att nätverka.