Letar du efter en flyttfirma i Stockholm?

Letar du efter en flyttfirma i Stockholm?

Bor du i Stockholm och förbereder dig för en flytt? Du kanske känner dig ganska trött vid tanken på det hela. Alla som någon gång har flyttat vet att det är en tuff upplevelse på många sätt. Det tar tid att packa allt. Även den som lever ganska sparsmakat och inte har små saker stående överallt, upptäcker i samband med en flyttpackning att det blir mängder av kartonger ändå. Att sedan packa upp allt när kartongerna väl har fraktats till den nya bostaden är inte heller gjort på nolltid. I tillägg till packningen ska allt flyttas mellan bostäderna, och då gäller det inte bara kartonger i massor, utan även tunga möbler.

En flyttfirma som hjälper dig med allt kring flytten

Dessutom ska den gamla bostaden städas, och det riktigt rejält. Blotta tanken på denna process är något som kan få de flesta att tänka efter ett flertal gånger innan de bestämmer sig för att göra slag i saken och flytta. Men behöver det verkligen vara så tidskrävande och jobbigt? Nej, det behöver faktiskt inte. Det finns ju flyttfirmor som kan underlätta jobbet ordentligt. Om du ska flytta i Stockholm kan du till exempel vända dig till Peter Åkare, som av många betraktas som Stockholms bästa flyttfirma.

anlita Peter Åkare – en flyttfirma i toppklass.

Detta kan Peter Åkare hjälpa dig med

Vad är det då du kan få hjälp med om du anlitar Peter Åkare? Vilka delar av en flytt är det de hjälper dig med? Faktum är att du kan få hjälp med mer än du kanske tror. Det här är en aktör som skräddarsyr erbjudandet baserat på hur ditt behov ser ut. Den första fördelen är att du slipper ge dig ut och försöka få tag i flyttkartonger. Du sparar med andra ord in en hel del pengar jämfört med om du hade köpt alla kartonger, och du sparar tid jämfört med om du hade försökt samla ihop begagnade flyttkartonger från vänner och bekanta som tidigare har flyttat. Du får dessutom kartongerna levererade till dig, och när du är klar med dem hämtas de upp. De behöver alltså inte stå och ta plats i något förråd, och du behöver inte ta dem till någon återvinning. Redan där har du sparat tid.

Flyttstädning och vindsröjning

Personalen på Peter Åkare kan dessutom hjälpa till med de flesta delar av flytten, men du väljer själv hur inblandade de ska vara och i vilka delar. Vill du ha hjälp med nedpackning och uppackning kan du få det. Demontering och möblering är också något du kan få hjälp med, liksom naturligtvis flytt av möbler och transport. Vad du kanske inte var medveten om är att du även kan få hjälp med såväl flyttstädning som röjning på eventuell vind, sådant som annars tar otroligt lång tid om du ska göra det själv. Många upplever att det är enklare att anlita samma aktör för såväl flytt som flyttstäd. Det blir ofta mer ekonomiskt dessutom.

få hjälp med flytten till ditt nya hem.

En väldigt bekväm upplevelse

Med tanke på hur stor del av flytten du kan få hjälp med av Peter Åkare, blir flytten plötsligt en väldigt bekväm upplevelse jämfört med vad de allra flesta är vana vid. Eftersom varje paket sätts ihop efter behov, kan du begära en offert baserad på just dina önskemål.