Min kollega Nicklas

Jag delar kontor med en god vän och kollega som heter Nicklas, många av er känner säkert igenom honom som BingoNicklas, mannen med bingosajter varje upptänkligt webbhotell, en riktigt trevlig kille som jag på skoj brukar kalla för BingoGubben.

Nicklas Bingogubben

Nicklas imponerar på mig med sitt oerhörda kunnande inom bl.a sökmotoroptimering på den internationella arenan. Han suger åt sig kunskap som en svamp från olika hemliga forum, till vilka bara vissa utvalda har tillträde till och bjuder sedan på denna kunskap till oss kollegor på kontoret, vilket vi såklart är mycket tacksamma för. Så när Nicklas börjar prata är vi andra snabba att ta ur eventuella öronproppar eller hörlurar för annars kan vi missa värdefull kunskap.

Med sina djupa kunskaper skulle han enkelt få ett arbete på vilket sökmotoroptimeringsföretag som helst, men Nicklas väljer nog hellre den frihet som det egna företaget erbjuder. Han är en sann entreprenör ut i fingerspetsarna och kommer nog alltid att fortsätta vara det på ett eller annat sätt.

Nicklas är en väldigt givmild person, som alltid ser till att skänka en slant till dem som har det sämre. Han bjuder även sina kollegor på frukt, fika och den klassiska Whiskeypinnen från flaskan som alltid står på finplatsen på vårt kontor. Pengar han får över investerar han gärna i nya domäner alternativt på börsen.

Så tack Nicklas, för att du är en sådan bra kontorskollega och vän!

Vill ni läsa mer så rekommenderar jag den här bloggposten.

4 reaktioner till “Min kollega Nicklas”

 1. Härligt post! Jag instämmer, Nicklas är en härlig snubbe och som man är tacksam för att ha i sin närhet. Pressbilden är ju inte fy skam heller även om kvaliteten är lite dålig.

 2. Ha ha, tror jag får gå till

  1. Barberaren
  2. Frisören
  3. Ekiperingsaffären
  4. Fotografen
  5. Photoshopparen som tar bort 10 kg+år 😉

  Sen har man ett presentabelt foto – om jag inte min vana trogen blundar på bilden ;D

Kommentarer är stängda.