Nya stjärnan bland mobiltelefonerna

Är du en stolt ägare till en iPhone 15 eller är du på väg att köpa Apples nya stjärna? Kanske är du på jakt efter tillbehör till din nya mobil? Toppen – då har du kommit helt rätt!

Skydda mobilen

Se till att du skyddar din mobil med lämpliga tillbehör. Det viktigaste som du bör tänka på är ett skärmskydd samt ett mobilskal. Då har du försäkrat dig om att du har skyddat både fram- och baksida på bästa sätt mot repor och annat slitage.

Kolla in här – och du finner ett stort sortiment av tillbehör till iPhone 15.
Apples iPhone 15 är en mobil som kan skryta med många förbättringar, gentemot tidigare modeller. En telefon med nyskapande design och som även kan stoltsera med en kamera med marknadens bästa upplösning. Självklart bör den skyddas på allra bästa sätt och du lär garanterat hitta vad du söker efter här!

En tappad mobiltelefon är ingen trevlig syn.

Mobilfodral

Utbudet av mobilfodral är stort och du kan välja och vraka bland olika modeller, utföranden och material. Kanske vill du ha ett snyggt mobilfodral i plånboksmodell som dessutom erbjuder smart förvaring av exempelvis kontokort och busskort? Det är smidigt att inte behöva tänka på att leta fram busskortet i busskön när du har bråttom och kön ringlar lång bakom dig.

Ett oerhört populärt val är fodralmodellerna i plånboksmodell. Då har du verkligen allt på ett och samma ställe, så väl mobil, kontokort som kontanter. Välj mellan äkta läder och läderimitation.

Ett tunnare mobilfodral känns lättare i handen, men då finns det däremot ingen förvaringsplats för kort.

Det finns så många härliga mobilfodral att det kan vara svårt att välja. Kanske väljer du att köpa flera i helt olika utföranden så att du kan matcha allt efter klädsel och tillfälle?

Mobilskal

När du väljer mobilskal är det bra att fundera över hur din livssituation ser ut. Du hittar skal i hårdplast, mjukplast och silikon. Det sistnämnda känns ofta väldigt behagligt att hålla i och det har dessutom den stora fördelen att det inte glider så lätt i handen. Det är ett bra val om du vet med dig att du brukar tappa telefonen lätt.

Ett skal i hårdplast, å andra sidan, kan skydda mobilen lite bättre i och med att det är stötdämpande. Det finns även skal som tillverkas av termoplastiskt polyuretangummi, så kallade TPU-skal, som kan stoltsera med flera egenskaper, så som transparens, elasticitet samt en hög motståndskraft mot repor, damm, fett och slitage.

Flexibla laddare

Det finns flera olika laddare som du kan välja mellan. Allt för att du ska kunna hitta den som passar dig och dina behov allra bäst. Ett tips är att ladda upp med flera laddare, så att du slipper springa och leta efter mobilladdaren i tid och otid.

Välj mellan trådlösa laddare och traditionella sådana med sladd. Du kan även investera i en snabbladdare som laddar din mobil extra snabbt. Är du bilburen är det ett klokt val att ha en billaddare tillgänglig i bilen. Och – du har väl en powerbank som en extra säkerhet när du är ute på resa till exempel?