Smidig och flexibel skyltning

Praktiskt att skylta med hjälp av en griffeltavla.

Letar du efter en skylt till din restaurang där du snabbt och enkelt kan ändra budskap?

Olika utföranden

Då vill vi gärna tipsa om en griffeltavla. Det är en typ av skylt som är perfekt till exempelvis restauranger, pubar och caféer. En oerhört funktionell skylt där du smidigt kan byta ut din information som menyer och priser.

Du hittar griffeltavlor i en stor mängd olika utföranden, så som till exempel griffeltavlor för vägg, gatupratare, griffeltavlor för bord, prisskyltar och självklart även sådana som passar alldeles utmärkt även utomhus. Aldrig har det väl varit enklare att visa upp ditt budskap eller göra reklam för din verksamhet än nu. De erbjuder en stor mångsidighet och du kan skapa den känsla som passar för just din verksamhet. Självklart passar griffeltavlor även andra slags verksamheter än restaurang – exempelvis butiker har även de lika stor glädje av griffeltavlor där de kan skapa en personlig känsla.

Så använder du en griffeltavla till restaurangverksamhet.

Direkt kommunikation

Det finns många fördelar med att använda en griffeltavla till restaurangverksamhet. Det ger en extra hemtrevlig och inbjudande känsla om en restaurang eller en pub presenterar sin meny handskriven på en griffeltavla. En sådan skylt känns så väl välkomnande som personlig.

En annan fördel med griffeltavla är att det är väldigt kostnadseffektivt. Här skriver du snabbt upp till exempel ett lockande luncherbjudande eller ett prisvärt middagsförslag och det går snabbt att ändra allt efter behov. Små bordsskyltar där du skriver upp dagens tips är ett trevligt inslag på restaurangen.

Ett tips är att sätta upp griffeltavlor i ögonhöjd för att nå ut med dina erbjudanden. Det ökar chanserna för att gästen eller kunden beställer något mer, något som de inte hade tänkt på innan.

Ställ gärna en gatupratare utanför restaurangen för att locka in potentiella gäster när de är på språng. Kanske hade de inte märkt just din restaurang om du inte hade en skylt med lockande erbjudanden utanför?