Är du redo för Black Week?

Är du redo för Black Week?

Fredagen den 27 november startar årets största köpfest – Black Friday. Det är då butikerna laddar upp med sina bästa erbjudanden och finaste rabatter. Numera är det inte bara en dag som gäller utan hela perioden kallas för Black Week.

Black friday – starten på julhandeln

Black Friday startar den sista fredagen i november varje år och kan sägas vara starten på julhandeln. I år är det ett väldigt speciellt år i och med Covid-19 och att vi framförallt ska undvika trängsel i butikerna. Då kan onlineshoppning med hemleverans vara ett bra alternativ.

TheBlackFriday.se – shoppingportalen som samlar Black Week erbjudanden

TheBlackFriday.se är en shoppingportal för dig som vill handla online för att hitta rätt bland alla Black Week-erbjudanden.

TheBlackFriday.se tipsar om butiker som enligt erfarenhet brukar ha stor Black Week rea under Black Friday veckan.

Black Week rea

Så här kan du planera din Black Week

För många svenskar har det blivit en tradition att hålla utkik efter erbjudanden på Black Friday. En del spenderar åtskilliga timmar framför datorn i jakt på de bästa erbjudanden online.

1) Håll koll på priserna innan rean. Det kan vara smart att redan innan REA-veckan startar kolla in priserna på de produkter du är ute efter. När sedan Black Week startar så vet du tidigare ordinarie pris och kan på så sätt vara säker på att du gör ett riktigt bra klipp.

2) Gör upp en budget. Det är lätt att bli fartblind av alla erbjudanden som du får från olika butiker. Se därför till att du innan du börjar handla har ställt samman en budget med hur mycket du får spendera. Kanske har du planer på att göra klart alla julklappsinköp under Black Friday? Det kan vara skönt att få det avklarat, men se till att du håller dig till din uppsatta budget och logga ut när du nått ditt tak.

Planera din Black week för att göra fina klipp.

3) Spara tid – skapa konto hos butikerna innan rean. Ett smart tips kan vara att redan innan Black Week startar, skapa konto hos de butiker du planera att handla ifrån. Under själva Black Friday kan det nämligen vara högt tryck på webbutikerna, och det finns risk för att vissa kan vara högt belastade. För att vara på den säkra sidan att din beställning ska gå igenom så snabbt och smärtfritt som möjligt så ser du till att du redan har ett konto registrerat hos webbutiken när det är dags att lägga din beställning. Det är ju inte heller omöjligt att de populäraste produkterna / bästa erbjudanden går åt som smör i solsken så fort som REAN startar. Så se till att hänga på låset, dvs ställ klockan tidigt på fredag morgon och gör fina klipp.

Besök TheBlackFriday.se för att hitta den bästa dealen under Black Friday!