Att inreda kontoret

Att inreda kontoret kan vara en utmaning. Man vill ha en inspirerande och hemtrevlig arbetsplats som motiverar en till att utföra arbetsuppgifterna man har framför sig. Med hjälp av posters kan du relativt enkelt och billigt inreda ditt kontor och få en harmonisk arbetsmiljö.

Flera tusen olika motiv

Hos Desenio hittar du ett stort sortiment av snygga posters, tillsammans med ramar, tavellister och posterhängare. Desenio kan erbjuda flera tusen olika motiv vilket gör att du har en hel del att välja på när du ska inreda kontoret.

Jag har fastnat för Desenio´s texttavlor, dvs posters med kända citat och typografikonst. En motiverande textposter på kontoret fungerar som en daglig påminnelse om vad som är viktigt. Här får du mina topp-5 förslag till bra posters att inreda kontoret med.

TOPP 5 POSTERS TILL KONTORET:

Vi börjar med plats nummer 5Batman poster.
“Always be yourself. Unless you can be Batman, Then always be Batman”
En perfekt tavla att ha på kontorsväggen för att motivera dig själv att alltid vara dig själv. Såvida du inte kan vara Batman, såklart.

plats nummer 4 kommer Smile More postern. En påminnelse om man inte ska oroa sig utan lära sig och utvecklas.

En vacker texttavla som med grön text på vit bakgrund säger “Worry less, smile more, don’t regret, just learn and grow. Enjoy the adventure that is your life.”

Tredje platsen knips av det här konstverket.

Dream it – med texten “If you can dream it, you can do it”. Understryker att ingenting är omöjligt att uppnå.

placering nummer två väljer jag Wake up – Kick ass – Repeat!
En bra motiveringstavla med ett tydligt budskap som signalerar att det bara är att jobba på och topprestera som vanligt 🙂

Slutligen på plats nummer 1 väljer jag denna snygga poster som är skapad av Elisabeth Fredriksson.

En grafisk poster med gråa toner och gulddetaljer. Texten är “Don’t quit your daydream“. En påminnelse att man aldrig ska sluta drömma!

Passa på att även köpa ramen

I Desenio´s utbud kan man även hitta passande ramar till de posters du vill köpa, på så sätt får du en komplett tavla med både posters och ram, som gör sig bra på kontoret.