Beslag Design – vackra dörrhandtag, knoppar och beslag

Dörrhandtag, knoppar och beslag är något som alla har i sitt hem. Du har exempelvis knoppar på skåpluckorna i köket, beslag på byrån i hallen och dörrhandtag på husets alla dörrar. Det är inte helt omöjligt att någon av alla dessa knoppar eller beslag kommer från Beslag Design.

Sortimentet från Beslag Design består av ett gediget urval av beslag och inredningsdetaljer. De har inredningsdetaljer för det egna hemmet men även för den offentliga miljön. Vad det gäller beslag har de allt från det allra trendigaste till det klassiskt lantliga.

Bytte ut alla handtagen i köket

När vi flyttade för ett par år sedan gjorde vi en uppgradering av köket genom att byta ut alla handtagen och knopparna på skåpluckor och lådor. En klar favorit är handtag 1353 som pryds av svenskt brunt läder från Tärnsjö Garveri.

Handtag 1353 är tillverkat av högsta kvalitet, är otroligt vackert utfört och skönt att greppa när man öppnar sina lådor och skåp. Man kan köpa handtag 1353 hos företaget Frontapply. Hos Frontapply hittar du bland annat Beslag Design. Passa på och besök Frontapply för att hitta fler än 800 produkter från Beslag Design – hos dem hittar du allt från handtag till knoppar.

Snygg köksknopp

Förutom kökshandtagen vill man ju förstås även uppgradera sina köksknoppar. Jag har fastnat för Knopp Loop i brunt läder och mässing.

Storleken är 65 x 25 mm vilket är en perfekt storlek om du ska använda den till dina köksluckor eller kökslådor.

Denna knopp har fler användningsområden än som köksknopp. Du kan exempelvis använda den om du vill ge dina befintliga möbler en uppfräschning. Kanske har du en gammal byrå eller hurts från IKEA som du vill snygga till. Då kan du enkelt byta ut de gamla knopparna mot Knopp Loop och vips så har du en helt ny look på din gamla möbel.

Har du några andra favoriter? Kommentera gärna om vilka favoriter du har.