Creddo och lån till småföretagare

lån till småföretagare

Som småföretagare kan det ibland behövas lite extra pengar till verksamheten. Det kanske är ont om pengar i uppstarten eller så behövs några extra kronor i samband med att småföretaget behöver utvecklas och bygga ut. Men att ansöka om lån kan ta tid, och det kan vara krångligt. Med Creddo blir det enklare för småföretaget att få lån till verksamheten.

Fördelar med att använda Creddo

Creddo hjälper småföretagare hitta rätt lån. Som småföretagare är det bara att fylla i uppgifter kring lånebelopp, önskad återbetalningstid och liknande. Creddo gör sedan resten av arbetet. Det tar bara ett fåtal minuter innan du har svar från alla långivare som är intresserade av att låna ut pengar till företaget. Resultaten kommer upp direkt på skärmen och när du väljer att teckna ett lån får du i stort sett alltid svar direkt.

Både små och stora belopp

Hos Creddo kan småföretagare ansöka om lån kring både stora och små belopp. Det spelar ingen roll om du behöver låna någon tusenlapp till en utbildning eller om det är tal om tiotals tusen kronor för att uppgradera verksamheten. När du jämför lånen via Creddo får du veta räntan på lånen och allt annat som är bra att ha koll på. Du kan också jämföra flera olika belopp utan att behöva kontakta långivarna en och en.

Gratis och snabbt sätt att söka lån

Gratis och snabbt sätt att söka lån

Det går snabbt att jämföra lån via Creddo och dessutom är det helt gratis. Du kan göra hur många ansökningar du vill. Inom bara ett par minuter har du svar från mer än 20 olika långivare framför dig. De olika svaren kan du gå igenom i lugn och ro. En sak som kan vara bra att veta är att du som småföretagare inte binder upp dig till något när du jämför lån via Creddo, och även om du inte behöver pengarna just nu kan det vara skönt att veta hur mycket det går att låna.

Bara en upplysning

En stor fördel för dig som småföretagare är att det bara tas en enda upplysning via UC när du jämför lån via Creddo. Om du ska kontakta alla långivare var för sig kommer varje sådan att ta en upplysning och det försämrar din kreditvärdighet. Som småföretagare är det bra att hålla ordning på just kreditvärdigheten. Det är nämligen den som gör att man senare kan handla på faktura, avbetalning eller ta lån.

Flera aktörer jämförs samtidigt

Flera aktörer jämförs samtidigt

Via Creddo kan du se och jämföra alla resultat på en gång. Du ser både lånebelopp, återbetalningstid, ränta, andra avgifter och en hel del annat. Du behöver som småföretagare inte lägga massor av tid på krångliga jämförelser och finstilt text utan här presenteras allt klart och tydligt. När du sedan väljer att acceptera ett låneerbjudande från en långivare slussas du snabbt vidare till ansökan.

Självklart är du välkommen att använda Creddos jämförelsesajt flera gånger om du behöver ta fler lån. Titt som tätt läggs det till nya långivare som sedan kommer med i din jämförelse.