Förbered dig inför högskoleprovet

I slutet på 90-talet planerade jag att börja studera på högskolan och läsa systemvetenskap på Örebro Universitet (då högskola). Jag arbetade på den tiden på Ericsson i Kumla, men tyckte att programmering och systemutveckling verkade mer spännande. Mina betyg från gymnasiet skulle inte räcka till för att komma in på utbildningen jag sökte utan jag satte mitt hopp till att skriva bra på högskoleprovet.

Träna på gamla prov

På den tiden fanns inte dagens bra tjänster för den som ville träna inför högskoleprovet, utan jag fick ge mig iväg till Arbetsförmedlingen och sitta där och läsa och träna på gamla prov. Jag satt i timmar och gick igenom alla gamla prov som fanns att tillgå. Jag tragglade ordförståelse, svensk och engelsk läsförståelse, matematisk problemlösning m.m. När det sedan var dags att skriva provet så var jag faktiskt förvånansvärt förberedd och provresultatet gjorde att jag sedan kunde börja på den utbildning jag eftersträvade 🙂

Bättre alternativ idag

För den som verkligen vill klara högskoleprovet idag, så finns det bättre alternativ än på slutet av 90-talet.

Högskoleprovguidens onlineutbildning kommer med personlig coachning. De har sedan 2004 hjälpt över 150,000 studenter att nå sina mål i högskoleprovet. Hos dem får du allt du behöver för att klara högskoleprovet galant. Få hjälp att nå din drömutbildning så fort som det bara går.

VIP eller gratismedlemskap

Som gratismedlem hos Högskoleprovguiden får du fri tillgång till förklaringar till alla uppgifter på det senaste provet. Du får även ett urval av uppgifter med förklaringar från de olika provdelarna. Som gratismedlem får du också videogenomgångar till det senaste provets kvantitativa uppgifter. Du har också möjligheten att träna på massor av gamla högskoleprov – helt utan kostnad. En riktigt bra gratis tjänst med andra ord.

VIP-medlemskapet kan sammanfattas med att det är allt du behöver för att höja ditt resultat på högskoleprovet. Du får då ta del av de pedagogiska steg-för-steg förklaringarna till alla uppgifter. Du får även flera kunskapsanalyser som VIP-medlem.

VIP-utbildningen är ett mer komplett paket som snabbt hjälper dig att nå ditt mål med högskoleprovet.

Är du intresserade av att klara nästa högskoleprov?
Då ska du besöka hpguiden.se.