Håll koll på dina affiliateprovisioner med iPhone Appen från Adservice

Idag laddade jag ner en iPhone App som Adservice Media har utvecklat till sina partners. Med hjälp av den kan man löpande se sin statistik och sina affiliateprovisioner hos dem.

App´en innehåller bl.a dessa funktioner:

1. Revenue (i dag, i går, denna vecka, denna månad)

2. Grafisk representation av din statistik

3. Kampanjuppdateringar (dina + generella)

4. Översikt av alla kampanjer

5. Översikt av alla dina utbetalningar

6. Tillgång till flera Adservice konton (även i andra länder)

Du kan hämta den nya appen i Apple App Store. Sök bara efter ”Adservice”. Den finns ännu inte till Android.

Jag tycker appen är klockren och hoppas på liknande initiativ från flera affiliatenätverk. En annan idé vore en app där man kan gå in och se sin statistik från alla nätverk på samma ställe, det kanske kommer framöver.

3 reaktioner till “Håll koll på dina affiliateprovisioner med iPhone Appen från Adservice”

  1. Har inte testat den än men tycker det är en bra grej!
    Ang din sista fundering har jag ju affiliatestart.se som behöver vidareutvecklas. Har lite idéer på inkomster för den också men hinner inte just nu. Vill nån ta över den släpper jag gärna!

  2. Just det Jon.
    Du får väl lägga ut affiliatestart i en tråd på WN, det vore som sagt kul att kunna knyta ihop alla affiliatenätverk på ett ställe.

  3. Kul att det händer positiva saker för publishers! Affiliatemarknaden har ju stått ganska stilla under en lång tid och det “enda nya” som hänt på lång tid är Adtractions clean-links och Adrecords YourAd. Kanske det är dags för fler positiva nyheter för publishers

    Affiliatestart vore ju ett intressant projekt och det är väl bara en tidsfråga innan appen som samlar data från olika nätverk kommer. Borde kunna bli en betalapp/tjänst med tanke på den mängd tid det skulle spara att slippa logga in hos alla olika.

Kommentarer är stängda.