Hemstädning med Home Helper

Hemstädning med Home Helper

Att ta hjälp med hemstädningen kan vara frestande. För många är städningen något av ett nödvändigt ont. Hemmet måste förstås städas, men det är för många ett tråkigt och tidskrävande moment som det är svårt att hinna med. Om du också känner så, kan det vara en god idé att ta hjälp av ett städbolag ta hand om veckostädningen. Det gäller dock att du väljer företag med omsorg, eftersom du betror dem med tillgång till din bostad. Ett förslag är att ta hjälp av Home Helper när du vill få hemmet välstädat. Du kan då lita på att det är samma personal som tar hand om städningen varje gång, förutsatt att denne inte är ledig eller sjuk. Du får dessutom ett hem som blir skinande rent, samtidigt som du får tid över för annat som du värdesätter.

Välj själv frekvens

Om du låter Home Helper ta hand om din hemstädning kan du själv välja om du vill att bostaden ska städas varje vecka, eller om det räcker med varannan. När det är dags för städning kan du räkna med att det hela blir ordentligt utfört, och det här städbolaget inkluderar gott om moment i sina städrutiner. Förutom att golven dammsugs och våttorkas kan du även räkna med att både möbler och fönsterbrädor dammtorkas där det finns fria ytor. Lampor, ramar och hyllor dammtorkas också, i den mån det går att komma åt, och detsamma gäller dörrar. Den typen av moment är lätta att glömma vid en vanlig städning, men Home Helper ser till att det blir gjort. Något de också gör är att putsa speglar, vilket du kanske ofta tvingas försaka när du själv ska städa under tidsbrist. I köket torkas både vitvaror, skåpluckor och diskbänk av, vilket ger ett skinande rent kök. På detta sätt kan du komma att trivas betydligt bättre i köket när det är dags att laga middag till familjen. Du kommer även att se skillnad i badrummet där både badkar, dusch och toalett rengörs, samtidigt som fläckar torkas bort från såväl väggar som badrumsskåp.

Anlita Home Helper även för större städprojekt

Anlita Home Helper även för större städprojekt

Om du anlitar detta städbolag kommer du förstås snabbt bygga upp ett förtroende för dem. När du ser hur noga de utför veckostädningarna hemma hos dig, och vilken god service de erbjuder, kommer du troligtvis att vilja anlita dem även för andra städprojekt. Kanske blir det aktuellt med en flyttstädning någon gång om du bestämmer dig för att byta bostad. Som du säkert redan vet är en sådan betydligt tyngre och mer krävande fysiskt än en vanlig hemstädning.

Det finns dock ingen anledning att du ska slita ut dig när det finns andra som kan ta hand om flyttstädningen med ett professionellt resultat. Städbolaget kan ge offert på flyttstädningar och hjälpa dig även med detta. Skulle det vara så att den bostad du köper är i behov av en storstädning innan du kan flytta in kan du även anlita hjälp av samma företag med detta. Vanligtvis har säljaren utfört en flyttstädning innan du flyttar in, men det kan finnas undantag, om ni förhandlat om andra villkor vid försäljningen.