Snygga trädgårdsmöbler från Java Möbler

Snygga trädgårdsmöbler till sommaren

Nu har det äntligen kommit lite värme och sol till vårt avlånga land och det börjar bli hög tid att ställa fram utemöblerna. På sommaren spenderar vi (av naturliga skäl) mer tid utomhus och då vill man såklart ha fina trädgårdsmöbler att koppla av i.

Trädgårdsmöbler för alla årstider

Hos Java Möbler hittar du ett stort sortiment av både utemöbler vanliga möbler. Java Möbler säljer trädgårdsmöbler av hög kvalité som passar för alla årstider. Kanske letar du efter en utegrupp som kan lyfta din uteplats eller balkong till nya höjder? Här ger jag förslag på mina favoriter på trädgårdsmöbler från Java Möbler.

Topplista trädgårdsmöbler

Här listar jag mina favoriter av trädgårdsmöbler från Java Möbler:

1. Loungeset

Loungeset från Java Möbler
På första plats kommer det här snygga loungesetet som är tillverkat av pulverlackerad aluminium. Ett rejält set av kraftig kvalité. Det vackra soffbordet har en härdad glasplatta med tjockleken 5 mm. Sittdynorna som ingår är 12 cm tjocka, så man sitter skönt på dessa under lata sommardagar. Det som är extra bra är att dynorna är tillverkade av polyester och har vattenavvisande tvättbara omslag, smart eller hur?

2. Trädgårdsset

Trädgårdsset från Java Möbler
Samla hela familjen runt det här vackra trädgårdssetet. Perfekt för härliga middagar ute på terrassen eller uteplatsen. Trädgårdsbordet och stolarna är tillverkade av plantage Teak. Både bordet och stolarna har aluminiumram som är gjord av pulverlackerad aluminium i vit färg. Bordet kan justeras i höjdled. Snyggt set som lyfter din uteplats till nya höjder.

3. Solstol Artwood

Solstol från Java Möbler

Nu kan du koppla av ordentligt i denna underbara solstol. En solstol i gedigen kvalité. Stolens aluminiumram är antracitgrå och monterad med Artwood lameller. Ryggstödet kan självklart justeras och du kan välja att vila i 4 olika positioner – från sittandes till fullt viloläge.

4. Dubbel vilstol med multifunktion


Slutligen vill jag tipsa om den här dubbla vilstolen med multifunktion. En trevlig möbel som har plats för två personer. Om man fäller ner ryggstödet så kan man använda den som en solstol. Fotpallen kan enkelt puttas in under stolen. Mellan stolarna finns ett praktiskt bord med extra förvaringsplats under. Vilstolen är tillverkad av pulverlackerad aluminium, flätad med svart polyrattan.

Passa på att besöka Java Möbler för att hitta trädgårdsmöbler till din uteplats idag.