Ta hand om dina tänder hos Solna Dental

Solna Dental är en klinik som drivs för att kunna erbjuda tandläkarvård av högsta kvalitet till humana och överkomliga priser. Här erbjuds du som kund tandläkarvård som är helt anpassad efter dig och dina behov. Kliniken är modernt utrustad och helt digitaliserad. Lokalerna ligger strategiskt placerade i Stockholm och det är lätt att ta sig dit, både om man reser kommunalt eller har egen bil.

På Solna Dentals kliniker arbetar inte bara tandläkare utan även tandhygienister och erfarna och kunniga tandsköterskor. Alla i personalen är legitimerade inom sitt yrke och är utbildade i Sverige. Här arbetar man alltid med beprövade metoder samtidigt som man är noga med att kontinuerligt vidareutbilda sig och hålla sig à jour med nya tekniker som införs på marknaden. Allt för att du som kund ska kunna få heltäckande och förstklassig tandvård. Man arbetar med alla typer av patienter – barn, ungdomar och vuxna.

Solna Dentals personal besitter en bred kompetens och kliniken kan därmed erbjuda ett brett utbud av behandlingar. Boka allt från vanliga tandläkarbesök, till konsultationer och utföranden av tandimplantat, tandblekning, tandkirurgi till airflow-behandling, bettskenor, skalfasader, kronor och broar. Eller varför inte boka in ett besök hos en tandhygienist i Stockholm för en ordentlig rengöring av dina tänder.

Ta hand om dina tänder

En viktig del av en god tandhälsa är naturligtvis att ta hand om sina tänder på bästa tänkbara sätt. Detta innebär inte bara daglig rengöring i form av tandborstning och annan omvårdnad, det finns även andra sätt att vårda tänderna och munnen och förebygga att eventuella problem uppstår. Därför är det viktigt att besöka en tandhygienist regelbundet. Ett sådant besök brukar vara mycket givande, då det är lätt att försumma delar av sin mun även om man själv tycker att man är noggrann med rengöringen. Tandhygienisten finns där för att identifiera dessa delar, vilket gör att du kan inkludera detta område i din rengöringsrutin innan skador hinner uppstå.

tandhygienist i Stockholm

Tandhygienistens arbete

Tandhygienisten är inte en tandläkare och kan inte ta hand om problem inuti tänderna men kan hjälpa dig med mycket annat. De praktiserar förebyggande arbetsmetoder, vilket innebär att de hjälper patienterna att hålla tänderna rena och friska. Det gör de genom att informera och tillhandahålla utbildning i hur du bör rengöra dina tänder. De utför även grundliga rengöringar av patienternas tänder där de gör rent mellan tänderna, avlägsnar plack och behandlar begynnande karies och tandlossning.

Tandvård anpassad efter dina behov

Första gången du besöker någon av Solna Dentals kliniker tas du omhand av någon av Solna Dentals trevliga och serviceinriktade medarbetare. Den första undersökningen genomförs alltid av en tandläkare som gör en grundlig undersökning för att skapa sig en uppfattning om din tandhälsa. Utifrån resultatet skapas sedan en individuell tandvårdsplan för dig. Har du inga stora problem kan det räcka med att besöka en tandhygienist med jämna mellanrum.

Solna Dental har öppet året runt, och då menar vi verkligen året runt, kliniken stänger inte för semester. Detta innebär att du alltid kan få hjälp och vård när behovet uppstår. Kliniken erbjuder förutom planerade besök även akuttandvård. Hos Solna Dental blir du alltid bemött på ett professionellt och kunnigt sätt. Det är också därför som kliniken har så många nöjda kunder som gärna återkommer gång på gång.