Tjäna pengar till klassen med Säljdirekt

Tjäna pengar till klassen eller föreningen på ett smart sätt.

Om du har barn som går i grundskolan eller tränar i en idrottsförening så vet du att det ofta behövs göra insatser för att tjäna ihop pengar till olika event. Det kan röra sig om en klassresa för ditt barns klass, där man behöver få ihop extra pengar till resan. Eller ditt barns innebandylag som behöver samla in pengar för att åka på den där turneringen i höst. Här kommer du få tips på hur ni kan samla in pengar till klasskassan på ett smart sätt.

Att tjäna pengar hos Säljdirekt

Hos Säljdirekt kan ni på ett smart och enkelt sätt tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget. Pengar som gör att klassen kan få råd med exempelvis en rolig, gemensam klassresa eller att fotbollsklubben kan genomföra fotbollscuper.

Om du går in på Säljdirekt.se så hittar du alla deras erbjudanden (med riktigt bra förtjänstmöjligheter). Du ser också att man genom dem har möjlighet att just sälja direkt, dvs utan att i förväg ta upp beställningar. Klicka här för att börja tjäna pengar till klassen direkt.

Mina topp-3 favoriter hos Säljdirekt

Hos Säljdirekt.se finns massor av bra och lättsålda produkter. Just dessa tre är mina egna favoriter, som jag tror går hem riktigt bra hos släkt och vänner.

Plats 3 – Parmesanost

På plats tre hamnar en riktigt god parmesanost. Parmigiano Reggiano D.O.P. heter osten som lagras i 18 månader för att den ska uppnå sin fylliga smak. En enkel och lättsåld produkt. Som säljargument kan man trycka på att en god parmesanost förhöjer smaken på de flesta maträtter.

Sälj ost och tjäna pengar.

Plats 2 – Saffran

På min plats två hamnar saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos. Även denna produkt finner du hos Säljdirekt.se
Det är många kunder som tycker att detta är en fin saffransburk att ge bort i present, därför köper ofta många kunder flera burkar av ditt barn.

Sälj saffran och tjäna pengar.
Kuriosa: Visste du att för att utvinna ett kilo torkad saffran, krävs det 150,000 krokusar, som ska plockas och rensas för hand.

Plats 1 – Bryggmalet lyxkaffe

På plats nummer ett hamnar förstås kaffe! 2×350 gram bryggmalet lyxkaffe. De lyxiga produkterna Karlbergs Ekologiska och Karlbergs Royal är fantastiska blandningar av kaffebönor i A-kvalitet. Kaffebönorna är odlade där bergsluft och bördig jord har gett det perfekta förhållandet för att få fram det bästa kaffet. Produkterna är framtagna av det anrika svenska rosteriet Karlberg och du finner dem hos Säljdirekt.se

Sälj kaffe och tjäna pengar.

Passa på att besöka Säljdirekt.se för att läsa mer om fler bra produkter som ni kan sälja för att tjäna pengar till klassen eller föreningen. Lycka till!