Veckans spammail

Jag har för vana att rensa den e-post som hamnat i skräppostsfiltret en gång i veckan, det brukar samlas ett hundratal email om olika produkter och erbjudanden. Denna vecka fick jag bl.a ett mail från Ming Yang:

Greeting from Hong Kong
An arab made a fixed deposit of $24,500.000.00 in my bank branch  where am a director and he died with his entire family in the war leaving behind no next of kin,if you choose to stand as my deceased client’s next of kin. if interested mail me at the address below:
yang.gnim@8u8.tw
Yours Truly,
Ming Yang.
Vad är ditt bästa spammail?

3 reaktioner till “Veckans spammail”

  1. Fy så klockrent! Tänker skriva ett liknande inlägg i min blogg. Länkar givetvis till dig som tack för idén…

  2. Ingen aning måste jag säga, för jag läser dem inte.

    En gång fick jag dock ett lite roligt mail, där en tjej skrev en snyfthistoria om hur hon bodde i ett afrikanskt flyktingläger med mera. Det roliga var att hon hade bifogat en bild, där man kunde se hur “hon” såg ut. Grejen var bara den att tjejen på bilden inte alls befann sig i ett flyktingläger i Afrika, utan på en av New Yorks dyraste nattklubbar (har själv varit där, så kände igen det). Dessutom hade denna stackars flyktingtjej extremt dyra märkeskläder på sig. Inte jätteroligt förvisso, men man tycker ju att de kunde välja de bifogade bilderna med lite mer omsorg 🙂

Kommentarer är stängda.